Festival medewerkers Den Bosch!

Festival medewerkers Den Bosch!

6 april 2018 Barmedewerker 0
Festival medewerkers gezocht!

Geld verdienen en feesten?

Het festival seizoen is aangebroken en dat betekent dat wij veel festival medewerkers nodig hebben in de omgeving van Den Bosch. Wil jij geld verdienen en feesten? Dat kan! Jij kan als barmedewerker op vele festivals staan.

Je krijgt de kans om op de vetste festivals te staan in de buurt van Den Bosch! Denk hierbij aan Masters of Hardcore of Kingsland en nog veel meer!

Naast het schenken van drankjes of bier tappen, kan jij mee genieten van alle feesten.

Ga samen met je vrienden aan de slag en zorg ervoor dat de gasten snel drinken krijgen.

 

Wie zoeken wij?

Onze UitzendKrachtige festival medewerkers zijn minimaal 18 jaar. Je bent enthousiast, flexibel en vindt werken op festivals geweldig! Bier kunnen tappen en feest kunnen maken is een pré!

 

Werken wanneer je wilt!

In het festivalseizoen hebben we constant medewerkers nodig.

Onze opdrachtgever organiseert meer dan 300 festivals per jaar, dus genoeg uren om te “feesten”.

Heb je al een baan of studeer je nog? Geen probleem! Je kan zelf je beschikbaarheid doorgeven zodat wij weten wanneer jij wilt en kan werken. Handig toch?

 

Wat bieden wij jou?

Een baan dat niet voelt als “werken”. Dit komt door de sfeer en gezelligheid.

De kans om de vetste Dj’s en andere artiesten te zien optreden. Je kan meegenieten van de lichtshows, muziek en proeft de sfeer! Wil jij samen met je vrienden achter de bar werken? Meld jullie dan gelijk aan als festival medewerkers!

 

Wie zijn wij?

UitzendKrachtig is hét horeca uitzendbureau op gebied van de hospitality branche. Wij zijn een begrip sinds 2010 in de omgeving van Utrecht.  Dit komt door onze 24/7 bereikbaarheid, vaste kwaliteit en diverse uitdagende werkomgevingen die wij aanbieden aan onze medewerkers. Door zelf de beschikbaarheid door te geven zorgen de medewerkers zelf voor gemak en flexibiliteit!

 

Past deze vacature echt bij jou? Solliciteer direct en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op!

[form solliciteer-direct]