Over UitzendKrachtig

een goede plek voor een borrelUitzendKrachtig is in 2010 opgericht door Bernhard van Eck van der Sluijs Wesley Bruntink. Beiden zijn gestart in de horeca. Zij hadden een visie dat het uitzenden van flexibele horeca-medewerkers anders en beter kon. Het werken in de horeca is geen kantoorbaantje van 09.00 tot 17.00 uur. Juist op tijden dat anderen ontspannen dient de horeca medewerker actief te zijn. Ook uitzendbureau’s dienen dan beschikbaar te zijn voor opdrachtgevers.

Ook het leveren van goede vakkrachten was (en is) een belangrijk aspect voor het opzetten van een gespecialiseerd uitzendbureau. Weten waar behoefte aan is, weten waarover je praat en weten wat je moet antwoorden. Ook bij het leveren van flexibel personeel is dat van belang. De uitzendkrachten moeten weten wat ze moeten doen en ‘zien’ waar gasten behoefte aan hebben. En altijd met een brede glimlach.
Aanvankelijk begonnen zij in een pand aan de Oude Gracht 72, in Utrecht maar na een aantal jaren al uit het ‘jasje’ gegroeid. Het bedrijf werd verplaatst naar Traaij 102, in Driebergen-Rijsenburg.

UitzendKrachtig

Per 1 januari 2016 is UitzendKrachtig onderdeel van Ardilla BV, de moedermaatschappij van onder meer Toppers Professionals, FreeJobz Amsterdam en Bienvenue Maastricht.

‘De activiteiten van UitzendKrachtig passen perfect in onze portfolio’; aldus Teun ten Have (31) directeur en eigenaar van Toppers en FreeJobz. “Toppers Professionals heeft haar thuisbasis in Doetinchem en FreeJobz in Amsterdam. UitzendKrachtig bedient de regio rond Utrecht. Met de overname van UitzendKrachtig bedienen we daardoor geheel Midden-Nederland”.

FreeJobz (opgericht in 2000) is het Amsterdams uitzendbureau en levert medewerkers voor evenementen, promotieteams, horeca maar ook voor grote feesten.

Toppers Professionals (opgericht in 2003) is een full-service projectbureau dat bedrijven en organisaties 24/7 ondersteunt tijdens events, horeca, levert enquêteurs, promotieteams en chauffeursdiensten.

UitzendKrachtig (opgericht in 2010) is een uitzendbureau voor de horeca. Toppers Professionals en Freejobz werken al volledig digitaal, de bedoeling is dat UitzendKrachtig ook volledig digitaal gaat worden. ‘Dit levert, naast snelheid en bereikbaarheid (24/7), het voordeel opdrachtgevers dat zij volledig overzicht houden over hun opdrachten en de ingezette medewerkers.

Een nieuwe activiteit is het faciliteren van payrolling, wat door de overname van de Nederlandse Payroll Maatschappij mogelijk wordt.