Catering medewerker Zeist

Catering medewerker Zeist

17 april 2018 Cateringmedewerker 0
Catering medewerker Zeist gezocht!

Sta jij bekend om je lekkere broodjes? Weet jij je weg wel te vinden in de keuken? Top! Want wij zoeken een catering medewerker!

Wat zijn de werkzaamheden:

Voor een opdrachtgever in Zeist zijn we op zoek naar een keukenprins/prinses. Hier verzorg je op maandagen en dinsdag het buffet in de bedrijfskantine voor wel 120 medewerkers. Je moet dus wel van een uitdaging houden. Maar zeg nou zelf, jij schiet toch niet zo snel in de stres?

Wie zoeken wij:

Wij zoeken een vlotte en enthousiaste catering medewerker. Je houdt er van om in teamverband aan de slag te gaan. Ook ben je woonochtend in Zeist of in de omgeving van Utrecht. Je bent vanaf 1 mei op de maandagen en dinsdagen beschikbaar. Daarnaast beschik je over een HACCP-diploma (pré).

Wat bieden wij jou:

Wij bieden je een tijdelijke baan aan bij een uitdagende opdrachtgever. Hierbij ben je 16 weken lang verzekerd van vaste uren. Zo ben je voornamelijk aan het werk op de maandagen en dinsdagen. De werktijden variëren van 07:30 tm 15:00 en 08:30 tm 16:30. En natuurlijk bieden wij je een marktcomfort salaris.

Ben jij de Jamie Olivier die we zoeken? Solliciteer direct of neem contact op!

[form solliciteer-direct]